С 4 гласа “За” и 1 “Въздържал се”,  Съветът за

...
С 4 гласа “За” и 1 “Въздържал се”,  Съветът за
Коментари Харесай

Съветът за електронни медии преизбра за свой председател София Владимирова!

С 4 гласа “За” и 1 “Въздържал се”,  Съветът за електронни медии преизбра за собствен ръководител София Владимирова. Владимирова, която пое поста на 9 май предходната година, остава отпред на Съвет за електронни медии за още 12 месеца, съобщи БНР.

Подкрепата си за нея през днешния ден, в рамките навън гласоподаване, дадоха членовете на Съвета Бетина Жотева, Розита Еленова и Иво Атанасов. Мария Стоянова се въздържа от гласоподаване поради изтичащия й при започване на идващия месец мандат. Пред „ Хоризонт “ София  Владимирова съобщи:

“Отчитам годината като сполучлива и добра за Съвет за електронни медии. Надявам се, че идната година ще е още по-добра. Това, което аз съм възнамерявала и се надявам да мога да осъществя, е едно проучване, което да е отдадено на медийната просветеност, тъй като тя е доста значима, на свободата на словото, на мястото на регулацията в свят на доста бързо разрастващи се медии. Във вътрешен проект, доста би ми се желало още веднъж да реализираме едно нарастване на нашия бюджет, с което да могат да бъдат вдигнати заплатите”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР